Search
Close this search box.

Dnes poznáme zástupce Albánie

Dnes večer budeme znát zástupce Albánie na Eurovision Song Contest 2016. Tamní zástupce bude již tradičně vybrán prostřednictví tradičního Festivali i Këngës. ten má za sebou již dvě semifinálová kola. Dnes večer ve 20:45 můžete prostřednictvím TVSH sledovat přímý přenos finále.

Přenos můžete sledovat také na webu EUROVISION.TV

Seznam finalistů:

 1. Adrian Lulgjuraj – Jeto dhe ëndërro
 2. Sigi Bastri – Engjëll i lirë
 3. Dilan Reka – Buzëqesh
 4. Luiz Ejlli – Pa mbarim
 5. Nilsa Hysi – Asaj
 6. Erga Halilaj – Monolog
 7. Florent Abrashi – Të ndjek çdo hap
 8. Teuta Kurti – Në sytë e mi
 9. Kozma Dushi – Një kafe
 10. Aslajdon Zaimaj – Merrmë që sot
 11. Egert Pano – Mos ik
 12. Kristi Popa – Ajo çfarë ndjej
 13. Rezarta Smaja & Klodian Kaçani – Dashuri në përjetësi
 14. Jozefina Simoni – Një det me ty
 15. Genc Tukiçi – Sa të dashuroj
 16. Evans Rama – Flakë
 17. Besa Krasniqi – Liroje zemrën
 18. Enxhi Nasufi – Infinit
 19. Flaka Krelani – S’je për mu
 20. Renis Gjoka – Ato që s’ti them dot
 21. Lindi Islami – Për një mrekulli
 22. Eneda Tarifa – Përrallë

Novinky