Search
Close this search box.

Novinky k českému kolu Eurovize

Česká televize postupně zveřejňuje podrobnosti národního kola Eurovision Song Contest.

Již za pár dní budeme znát účastníky národního kola Eurovize. Představení interpretů proběhne na speciální tiskové konferenci, která se bude konat 6. prosince. Hlasování pak začne o den později.

Jak informovala ČT v národním kole Eurovize bude 7 finalistů. Bude více žen než mužů. Všichni vybraní finalisté již natočili svoje live vystoupení v České televizi.

Budeme mít 7 finalistů:- tentokrát jsou v převaze vystoupení v nichž dominují ženy v poměru 4,5 ku 2,5 (schválně co myslíte, že znamenají ty poloviny )- všichni natočili svá vystoupení v podobě half-playback „živáků“(podobně jako je tomu na ESC – živý hlavní vokál, playback hudebního podkladu), takže budete mít mnohem realističtější materiál pro vaše rozhodování, než kdykoliv dříve v éře ESCZ…- na živá vystoupení jsme NESKUTEČNĚ pyšní, povedla se fantasticky a vizuálně jsou velkým krokem vpřed (teaser fotky vidíte v postu) pro celé ESCZ a to především díky fantastickým dvěma novým členům kreativního týmu, jejichž jména prozradíme 6.12. na tiskové konferenci od 13:00- žánrový výběr finalistů je ještě rozmanitější než v roce 2020 a můžete se těšit na vše od velice „artové“ balady až po velmi tvrdé kytary a vše mezi tím.“

facebook escz

Kdo nakonec bude českou republiku reprezentovat na Eurovision Song Contest v Turíně? To se dozvíme 16. prosince.

foto ČT

Novinky