Search
Close this search box.

Známe některé reprezentanty Eurovize 2016

Zatím co na jméno českého zástupce pro Eurovision Song Contest 2016 si budeme muset ještě počkat, některé země již oznámili jména jejich zástupců. Samozřejmě Vám je postupně všechny představím, jak budou známy jejich soutěžní písně.

Nizozemská televizní společnost AVROTROS, letos jako první oznámila, že jejich zástupce pro Eurovizi ve Švédsku bude mladý zpěvák Douwe Bob.

Další zemí, která již zná jméno své reprezentantky je Arménie. Jejich barvy na nejsledovanější hudební soutěži bude hájit Iveta Mukuchyan.

RTCG veřejnoprávní televize Černé Hory, vybrala za své reprezentanty kapelu z Podgorici Highway. Jejich soutěžní písnička teprve bude představena.

Známe také reprezentanta Kypru. I tamní televize vsadila na kapelu, která se do podvědomí dostala i díky letošnímu národnímu kolu Eurovize. Barvy Kypru bude hájit skupina Minus One.

Novinky

EUROVISION IN CONCERT 2024

Prípravy na Eurovíziu 2024 vo Švédsku sú v plnom prúde. Speváci ich využívajú aj na pravidelné pre-party. Tá najväčšia sa

Exkluzivní rozhovor s Aiko

O víkendu se konala jedna z největších Eurovizních PREPARTY v Amsterdamu. Na akci nechyběla ani AIKO. Exkluzivní rozhovor Jána Winklera